У нас Ювілей! 20 років успіху!

Сьогодні, 10 жовтня 2017 року, нашій Аудиторській компанії «Рада-аудит» — 20 років! Це багато чи мало?

Пам’ятаю, коли я під час зустрічі з керівником заводу «Арсенал» сказала, що сьогодні нашій компанії виповнилося 9 років, він відповів, що Арсеналу вже 250 років! Літопис підприємства роблять люди, колектив. За цей час було багато великих та маленьких перемог та досягнень, хоча були й труднощі, розчарування. Як було складно на етапі становлення, коли треба було осягнути водночас кардинальні податкові реформи, бухгалтерські революції та зуміти допомогти нашим клієнтам це опанувати.

день-народження-компанії-20-років

Робота захоплює. Колектив зростав, змінювався кількісно та якісно. Хтось пішов, бо був повен планів створити власний бізнес, когось переманили наші ж клієнти – це звична ситуація в аудиторських фірмах. І знову пошуки, і знову навчання, створення умов для професійного росту, мотивація. Команда завжди є запорукою успіху в бізнесі, в аудиті – особливо.

Наразі в компанії працюють люди, яких можна назвати згуртованим колективом однодумців, що сповідують цінності компанії – професійність, чесність, порядність,ентузіазм. Це надихає. Я вдячна всім, хто працював та зараз працює у Раді-аудит, а також всім, хто були та є нашими клієнтами. Я дуже ціную нашу співпрацю. Особливо вдячна своїй родині, яка є моєю підтримкою та надійним помічником.

Мій чоловік та обидві доньки, працюючи довгий час у нашій компанії, докладають багато зусиль, щоб Рада-аудит була не тільки стабільною, а й продовжувала розвиватися, адже ми не збираємось зупинятись на досягнутому. Ми й надалі будемо вдосконалюватись. Махатма Ганді: Кращий спосіб знайти себе – це розчинитися в служінні іншим.

день-народження-компанії-20-років

день-народження-компанії-20-років

день-народження-компанії-20-років

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *